Rabu, 30 Mac 2022

E18 – Kompaun Herba Tradisional Cina Dengan Kelebihan Yang Unik

E18 merupakan kompaun herba tradisional Cina berkualiti tinggi yang dirumuskan dengan lebih daripada 10 jenis herba Cina terpilih...

E18 – Kompaun Herba Tradisional Cina Dengan Kelebihan Yang Unik

E18 – Kompaun Herba Tradisional Cina Dengan Kelebihan Yang Unik:

1. Di Malaysia, jabatan berkenaan di bawah naungan Kementerian Kesihatan telah mengklasifikasikan E18 sebagai "Perubatan Tradisional Cina" berdasarkan ramuannya, tetapi tidak tergolong sebagai makanan. (Namun demikian, ia tergolong dalam kategori makanan di Taiwan, yakni ia menepati piawaian keselamatan untuk produk gred makanan)

2. Ia telah didaftarkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia di bawah Perubatan Tradisional Cina: EX18 MAL21116092T.

3. E18 merupakan kompaun herba tradisional Cina berkualiti tinggi yang dirumuskan dengan lebih daripada 10 jenis herba Cina terpilih. Ia memberikan kesan terapeutik kompaun herba tradisional Cina.

4. E18 tergolong dalam kelas perubatan tradisional Cina dengan spektrum yang luas. Orang ramai boleh membelinya dengan sendiri dan mengambilnya dengan selamat tanpa diagnosis dan preskripsi doktor.

5. Keselamatan dan keberkesanan E18 telah terbukti melalui eksperimen selama 6 tahun sejak ia dibangunkan pada 2016. Beberapa hasil penyelidikan perubatan telah disiapkan oleh beberapa pasukan penyelidik perubatan, antaranya termasuk 10 penyelidikan kanser dan 1 penyelidikan COVID-19.

6. Dalam tempoh 2 tahun 3 bulan bermula dari November 2019 hingga Februari 2022, pengguna E18 di Malaysia melaporkan pengalaman yang baik. 90% daripada pengguna adalah pesakit kanser dan 60% daripadanya adalah pesakit kanser tahap 4.

7. Kira-kira 8% daripada 10% pengguna yang selebihnya merupakan ahli keluarga pesakit kanser. Mereka mengambil E18 untuk tujuan pencegahan kanser, pemulihan dan penjagaan kesihatan. Kira-kira 2% daripada mereka mempunyai badan yang kurang sihat. Sesetengah daripada mereka mudah mendapat alahan, mengalami tekanan berlebihan dalam jangka panjang, penyakit kronik dan sebagainya. Mereka mengambil E18 sebagai tonik penjagaan kesihatan dalam jangka panjang.

8. Senarai di atas menunjukkan kelebihan produk E18 yang unik, serta peranan dan kedudukannya dalam pasaran Malaysia.

9. Secara amnya, pasaran dan orang ramai memerlukan “kompaun herba tradisional Cina Terbaru yang berkualiti, selamat dan berkesan yang berharga berpatutan” seperti E18 untuk membantu lebih ramai orang mencegah penyakit sebelum parah, dan dijadikan sebagai rawatan tambahan tepat pada masanya untuk proses penyembuhan yang lebih baik.

Tombo Enterprise/Ejen Tunggal E18 di Malaysia (Disediakan pada 27.02.2022)

Sila ikuti halaman Facebook kami untuk maklumat lebih lanjut :  www.facebook.com/tianxian/


Share